'Je kunt een probleem niet oplossen door erover te denken met dezelfde mind, die het probleem eerst gecreëerd heeft.'

Individuele begeleiding

De psychosociale begeleiding is erop gericht om je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt je bewust van wie je bent en wat je wilt. Je ontwikkelt een bij jou passende manier om meer krachtig in het leven te staan. Duidelijk en overtuigend overkomen op de ander start bij jezelf.

De begeleiding start met een kennismaking- en intakegesprek van 90 minuten. In dit gesprek wordt alle ruimte gegeven om met elkaar te kijken welke hulpvraag er is en om je verwachtingen en doelen helder te krijgen. 

Na dit gesprek geef ik aan welke mogelijkheden ik je kan bieden. Een individueel begeleidingstraject bestaat over het algemeen uit 5 tot 10 sessies van 60 of 90 minuten, afhankelijk van jouw hulpvraag. Ik adviseer te starten met minimaal één sessie per twee weken om het veranderingsproces in gang te zetten. Na een afgesproken aantal sessies evalueren wij hoe het staat met jouw doelstelling en hulpvraag.

Er wordt gewerkt met een praktische aanpak, waarbij het realiseren van de door jou gestelde doelstelling centraal staat.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars:

  • Innerflex is aangesloten bij de beroepsvereniging VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde.
  • Diverse ziektekostenverzekeraars bieden de mogelijkheid van (gedeeltelijke) vergoeding van psychosociale begeleiding onder de aanvullende dekking voor alternatieve geneeswijzen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
  • Ook kunnen de kosten worden opgevoerd als aftrekpost ‘bijzondere ziektekosten’ in de belastingaangifte.

Zullen we een afspraak maken?

                    Als jij nog vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt de whatsapp button gebruiken of vul het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook.

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen.

De meest interessante, uitdagende en betekenisvolle relatie van allemaal, is de relatie met jezelf.