'In een relatie praat je, leer je, vecht je, vrij je, lach je, huil je, zoek je steun en vooral, accepteer je.'

Mijn eigen levenservaringen hebben mij op het pad van coaching en relatietherapie gebracht. Ik heb niet bewust gekozen coach of therapeut te worden. Een burn-out op mijn 28e levensjaar. Zorg om de gezondheid van mijn kinderen. Fysieke klachten die mij letterlijk een aantal jaren mijn vrijheid tot beweging hebben beperkt. Overlijden van dierbaren. Relatieproblemen. Door mijn ervaringen ben ik anders naar het leven gaan kijken. De ups and downs hebben mij gebracht waar ik nu sta.  

Verbinding en geborgenheid zijn belangrijk voor mij. Ik wil mijn leven delen, samen genieten, lachen en ook mijn tranen kunnen laten zien. Veiligheid en vertrouwen, openheid en kwetsbaarheid, verbinding zijn daarin voor mij sleutelwoorden. Toe mogen geven aan de behoefte aan intimiteit en seksualiteit. Kort gezegd, mezelf open en bloot kunnen stellen. Ik ken de uitdagingen van kwetsbaar mogen zijn, het gemis van contact en verbinding, het gevoel alleen te zijn. Ik ken als geen ander de patronen van boosheid, frustratie, controle, machteloosheid en mijzelf afsluiten. 

Genieten van het leven, waarderen wat er is. Van de quality time met de mensen om mij heen. Van een wandeling in het bos met de honden of een fietstocht in de natuur. Van kleine dingen zoals een mooie zonsondergang of een latte op het terras. Van een knuffel of een traan met een vriendin en het lachen om helemaal niets. Van dansen waarin ik mijzelf helemaal kan overgeven. Van het geraakt mogen worden door het leven van anderen.

 

Van mijn cliënten hoor ik dat ik persoonlijk en betrokken ben. Ik durf dichtbij te komen en een ander te raken. Respect, veiligheid, vertrouwen en openheid staan centraal in de sessies. Ik ben direct, enthousiast, open en af en toe confronterend en spiegelend in mijn communicatie, met een zachte ondertoon. Sinds 2008 ben ik binnen Innerflex werkzaam als coach en therapeut.

 

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen vind ik inzicht krijgen in jezelf en in de interactie met je omgeving heel waardevol en belangrijk. Om je daarbij te ondersteunen maak ik gebruik van een breed scala aan beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methoden, aangevuld met praktische oefeningen en humor. Door mijn nieuwsgierigheid en behoefte aan verdieping volg ik steeds nieuwe opleidingen en trainingen. Informatie over door mij gevolgde opleidingen en trainingen, vind je hier.

Zullen we een afspraak maken?

Als jij nog vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met mij op. Gebruik de whatsapp button of vul het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook. 

Ik ben benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen. 

Wat het voor ons moeilijker maakt, is het plaatje in ons hoofd, hoe het zou moeten zijn.