Vragen jullie je wel eens af, hoe jullie de relatie kunnen verbeteren? 

Voor sommige stellen gaat het om de sleur in de relatie en het verlies van intimiteit en seksualiteit. Ook kan het voorkomen dat jij je de vraag stelt: Hoe lang redden wij het samen nog, als deze situatie blijft duren? Heb jij je wel eens de vraag gesteld, of je op deze manier wel oud wil worden met je partner? Denk je wel eens, dat jullie ‘eigenlijk’ vooral voor de kinderen samen blijven?

Willen jullie écht de relatie veranderen? En wat gaan jullie nu doen om het tij te keren? Weten jullie wat er is gebeurt, waardoor de relatie zo is veranderd? Of willen jullie juist duidelijkheid, of jullie relatie nog kans van slagen heeft? Echte verandering niet vanzelf gaat. Liefhebben is een werkwoord. 

Met dit Relatie Inspiratie Magazine hoop ik jullie te inspireren, om samen de eerste stappen te zetten. 

Relatie Inspiratie Magazine
Laat mij jullie op weg helpen met herkenbare verhalen uit de praktijk, 10 eerste hulp tips, bekende crisisfasen in een relatie en waardevolle informatie over intimiteit en seksualiteit in de relatie. Graag inspireer ik jullie om de eerste stappen te zetten naar een meer gelukkige en liefdevolle relatie. Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een bloeiende relatie. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis Relatie Inspiratie Magazine.