Herken je dit? 

  • Jullie gaan steeds vaker je eigen weg, besteden meer tijd aan de kinderen, het werk, vrienden en hobby’s dan aan elkaar.
  • Je merkt dat je elkaar steeds minder te vertellen hebt. Het lijkt wel of er nauwelijks meer gezamenlijke interesses zijn.
  • Je voelt je regelmatig eenzaam in de relatie en hebt het gevoel er alleen voor te staan.
  • De sfeer in huis is vaker gespannen of ongemakkelijk. Uit het niets kan een conflict of ruzie ontsaan. Of juist een ongemakkelijke stilte.
  • Elkaar terloops aanraken, een knipoog of blik vanaf de andere kant van de kamer, een knuffel tijdens het koken of een echte zoen. Je kan het je nauwelijks herinneren.
  • Je onderneemt het liefst samen met de kinderen of met andere vrienden activiteiten of vakanties.
  • Je vertrouwt je partner niet meer. Je voelt je onzekerder in de relatie.

Voor sommige stellen gaat het om de sleur in de relatie en het verlies van intimiteit en seksualiteit. Ook kan het voorkomen dat jij je de vraag stelt: Hoe lang redden wij het samen nog, als deze situatie blijft duren? Heb jij je wel eens de vraag gesteld, of je op deze manier wel oud wil worden met je partner? Denk je wel eens, dat jullie ‘eigenlijk’ vooral voor de kinderen samen blijven?

Willen jullie écht de relatie veranderen? En wat gaan jullie nu doen om het tij te keren? Weten jullie wat er is gebeurd, waardoor de relatie zo is veranderd? Of willen jullie juist duidelijkheid, of jullie relatie nog kans van slagen heeft? Echte verandering niet vanzelf gaat. Liefhebben is een werkwoord. 

Met dit Relatie Inspiratie Magazine hoop ik jullie te inspireren, om samen de eerste stappen te zetten. 

Relatie Inspiratie Magazine
Laat mij jullie op weg helpen met herkenbare verhalen uit de praktijk, 10 eerste hulp tips, bekende crisisfasen in een relatie en waardevolle informatie over intimiteit en seksualiteit in de relatie. Graag inspireer ik jullie om de eerste stappen te zetten naar een meer gelukkige en liefdevolle relatie. Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail voor een bloeiende relatie. Je ontvangt dan direct ook mijn gratis Relatie Inspiratie Magazine.